Bobblehead Bunny

ayat gerak2

korang nampak tak arrow besar n dalam bulatan tu
yang tu kita nak belajar hari ni...tekan ni  klau nak nampak lagi besar  :)


ok first customer mintak tolong..
benda ni  pun dulu orang ajar tapi x ingat sape..sorry..hehhehe
benda ni ct yang minta tolong , maybe dah ramai buat tuto ni
senang je x sampai 5 minit
benda ni atas korang nak letak mane mane pun takpe,,,drag je kat mana mana korang suka ok


korang pergi design>>add a gadget then korang pilih html/javascript

<marquee>letak je pesanan korang kat sini</marquee>


ok dah siap..x faham takpe pleave leave your comments to ask
perkataan yang purple 2 penting tau takde dye takde la gerak2 ni semua

2 comments:

  1. wow..bling bling dia nyer blog..
    da macam lampu kelip kelip.hehehe

    ReplyDelete