Bobblehead Bunny

WIN

u know u know u know??

you want to know more ? *ambil ayat speech coir tadi :)

i'm sure  u don't know right?

korang tengok tajuk..actually for your info sekolah tsara menang speech coir

dapat johan bukan johan nama orang tu tapi juara..kan tak pasal salah faham

nanti ade wartawan sibuk tulis  nama tsara kat ruangan gosip surat khabar *ceh prasan !

alhammmmmmmmmdulilahhhhh finally penat lelah kitorang satu team berjaya

bila kitorang diumum tu kan apalagi terkejut campur happy tahap gila la kan

sampai lompat lompat , jerit jerit , peluk peluk nngan pompuan je ok

lepas ni kitorang lawan lagi and we want do the best for our school

doakan kitorang  menang lagi ye *tamak(sekali sekala x salah kan? )

actually tsara dalam mood terkejut lagi yelah first time kan masuk contest

dahla kena jadi pengawas yang tak berdedikasi  * menyamar pakai baju pengawas sehari je sebenarnya

nanti kalau ada orang share video tsara upload kat blog kalau ade la klau tak de lupekan je la ok

p/s  :  just sharing my little  happiness story

6 comments:

  1. nmpak cam pengawas btol bile tgk gambo awk kt fb...

    ReplyDelete
  2. @Izzu37 hahah ye ke klako op?pgwas shri je hor :)

    ReplyDelete
  3. x klako eyh...napok sesuai je...dkpe ah shri pown..

    ReplyDelete
  4. @Izzu37 shri pun rase gop op..heheh sesuai..?haha warna lndg lain dri yg lain :D

    ReplyDelete